joi, 28 martie, 2024

Code School Iași – noua școală IT pentru copii, în Iulius Mall Iași

Distribuie:

Publicat:

Dedicat copiilor pasionați de tehnologie, Code School Iași a fost inaugurat de curând în Iulius Mall. Un univers de pixeli prietenoși pe care adolescenții și tinerii îi vor face „să se joace”, prin intermediul cursurilor de IT, oferite de specialiști în domeniu, îi așteaptă. Vino în acest weekend la maratonul de coding din Iulius Mall Iași și află mai multe despre limbajul de programare de la profesorii Code School Iași!

Vino cu cel mic la Code School Iași, aflat la demisolul Iulius Mall, și înscrie-l la cursurile de IT create special pentru copii! Folosind metode de predare modernă, precum „Learning by Doing”, un trainer entuziast și cu multă răbdare îl va ajuta pe copilul tău să descopere secretele limbajului de programare și să dezvolte skill-uri în domeniul roboticii. Cursurile sunt dedicate copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 14 ani.

Cursanții aflați la prima experiență de programare parcurg mai întâi platforma Scratch, în care înțeleg principalele instrumente folosite de programatori și pot dezvolta aplicații proprii. În funcție de opțiunile personale și chiar de programa școlară, cursurile continuă cu tehnologiile de dezvoltare a site-urilor web (HTML, CSS, Javascript) sau cu limbaje de programare de nivel înalt (C++ sau Python). Procesul de învățare se derulează relaxat, în ritmul fiecărui cursant, și fiecare sesiune de curs adaugă sau întărește câte o noțiune valoroasă pentru viitoarea carieră, în orice domeniu va fi aceasta. Pentru mai multe detalii despre cursurile Code School Iași, intră pe site sau pe pagina de Faceebok.

Totodată, în acest weekend, în perioada 15 – 16 mai, Code School Iași și Iulius Mall organizează un maraton de coding. În intervalul orar 10.00 – 16.00 vor fi prezentate tehnologiile și vor avea loc cursuri demonstrative, dedicate copiilor și tinerilor care își doresc o carieră în IT. Participarea la maraton este gratuită.

Viitori mari IT-iști învață limbajul de programare la Code School Iași, în Iulius Mall!

 

 

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img