joi, 18 aprilie, 2024

Codin Maticiuc, in culmea fericirii! A dezvaluit sexul bebelusului si numele pe care l-a ales

Distribuie:

Publicat:

Codin Maticiuc va deveni tata, in luna aprilie a acestui an, iar bucuria i se citeste pe fata in fiecare moment. Codin a fost invitat in emisiunea  „Xtra Night Show” si a vorbit deschis despre viitorul sau copil.

Copilul va veni pe lume in luna aprilie si va fi fetita.

„Si ca sa fie o dezvaluire aici in premiera, va fi fata! Se va naste in aprilie. Astea-s emotiile. Sa fie sanatoasa. Eu mi-am dorit intotdeauna. Cred ca dorinta de a copilari o avem fiecare. Asta nu ar trebui sa moara, ci s-o canalizam in ce facem. Copilaria inseamna si creatie, imaginatie”, a marturisit Codin Maticiuc, in platoul emisiunii „Xtra Night Show”.

Codin Maticiuc – cu mai multa vreme in urma – a anuntat ca a ales numele pe care il vor purta copiii sai. Iar acum a dezvaluit ca si-a pastrat dorinta. Concret, pe fetita o va chema Smaranda.

„Smaranda. Asa o cheama pe mama. Imi place si numele, si de mama. A fost dorinta mea de la 23 de ani, de cand imi doresc copii.”, a precizat Codin Maticiuc.
Codin Maticiuc si scrisoarea catre viitorul sau copil

Codin Maticiuc a scris o ”scrisoare” catre viitorul sau copil. Printre altele, iata ce scria el la vremea respectiva, impresionandu-si prietenii virtuali care nu se asteptau la astfel de destainuiri.

”Ma gandesc la tine. Si nu-mi pasa daca vei fi fata sau baiat. Vreau sa faci doar ce-ti place dar vreau sa-ti placa ceva. Si vreau ca acel ceva sa-l faci bine si cu pasiune. Nu insist sa te nasti in Romania dar vreau sa cresti aici. Macar cat tine de mine. Vreau sa cunosti tara asta cu bune si cu rele si candva sa fie mai putine rele in ea datorita tie. Vreau sa vorbesti fluent macar doua limbi straine dar sa gandesti si sa injuri in romana.

Ma gandesc la tine si iti promit ca n-am sa te bat la cap daca nu stii la scoala dar am sa te bat la propriu daca nu stii sa spui “buna ziua”, “multumesc” si “la revedere”. Va trebui sa respecti mai mult femeia de serviciu decat patronul. Si ghici ce? Abia atunci te va respecta si patronul”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img