vineri, 19 aprilie, 2024

Codin Maticiuc, pregatiri pentru rolul de tata. Fetita lui va veni pe lume la inceputul lunii aprilie

Distribuie:

Publicat:

Codin Maticiuc este unul dintre cele mai controversate personaje ale lumii mondene, iar anul acesta se pregateste de rolul vietii sale – va fi tatal unei fetite.

La 38 de ani, Codin Maticiuc spune ca si-ar fi dorit sa fie un tata tanar. Este discret in ceea ce priveste relatia cu mama copilului sau.

Codin Maticiuc: De foarte mult timp imi doresc lucrul acesta, de cand eram foarte tanar si mi-as fi dorit sa fiu un tata tanar si mi se pare ca am trecut pe langa treaba asta . O sa fiu un tata batran si cu un dinte de aur. Fiica mea, Smaranda se naste pe …undeva la inceputul lunii aprilie si apoi terminam Miami Bici, o sa fie nebunie totala.

De ce Smaranda? Este numele mamei sale, explica acesta.

Codin Maticiuc: Daca as fi avut baiat l-as fi numit dupa tata …Imi place si numele si mi se pare ca e si un mod frumos de a-ti onora parintii 

Relatia lui cu parintii este cu siguranta una speciala. La fel cum si-o doreste acum si cu fiica lui. 

Codin Maticiuc: Eu chiar mi-am dorit copii, cred ca mi-as fi dorit un pic mai mult baiat pentru ca mi se pare ca am mai mult de dat unui baiat, cred ca am mai multe sa imprim. Ea cand o sa imi spuna ca vrea sa iasa in club, o sa fie prin sms pentru ca probabil o sa fie incuiata intr-o pivnita si o sa ii dau un telefon sa poata sa vorbeasca doar cu mine sa imi dea sms-uri sau poate o statie. Nu cred ca o sa isi doreasca club, cred ca o sa vrea sa vada soarele sau chestii de genul asta, sa vada un parc. Cred ca imi doresc sa fie totul o negociere. Nu e vorba de duritate, de chestii fizice, de ridicat ton. 

Pana va intra in rolul vietii lui, Codin Maticiuc este tata pentru… sute de copii. Are un orfelinat unde traiesc zeci de copii si alte zeci vin zilnic sa primeasca o masa calda. Codin se considera o persoana credincioasa. In felul lui…

Codin Maticiuc: Intr-o duminica m-am hotarat sa merg la biserica, pur si simplu. Sambata seara nu am iesit, am zis ca nu pot sa ma duc acolo obosit si baut si, in duminica Tomei, am zis nu se poate cum m-am dus eu fix in duminica Tomei necredinciosul.

Totusi, nu renunta inca la viata de noapte, si cu siguranta vor mai fi stiri mondene despre el. Imaginea de „crai de Dorobanti" a suferit schimbari in ultimii ani. Dupa ce a cunoscut succesul si ca scriitor, regizor si chiar actor. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img