marți, 16 aprilie, 2024

Codrin Stefanescu, dupa ce Klaus Iohannis i-a atacat si le-a dat ordine procurorilor care o ancheteaza pe Kovesi: Actioneaza asa de frica. Ii e frica de Kovesi

Distribuie:

Publicat:

Președintele Klaus Iohannis a cerut, joi, Secției de investigare a infracțiunilor din justiție să clarifice de urgență situația în ceea ce privește dosarul deschis pe numele fostului procuror șef al DNA, Laura Codruța Kovesi.

Codrin Ștefănescu, secretar general al PSD, îl acuză pe Klaus Iohannis că se implică într-un caz aflat în justiție și le dă ordine procurorilor. În plus, pentru că președintele a avut o reacție într-un dosar, lucru neobișnuit, e pus pe seama ”fricii” pe care Iohannis o are față de Kovesi, e de părere liderul PSD.

”Ca orice român mă așteptam de la președintele României să fie îngrijorat că s-au petrecut abuzuri din partea procurorilor. Noi ca PSD nu ne-am implicat în aceste cazuri și am zis ca justiția să își facă treaba, că așa ne-a învățat Kovesi.

Iohannis acționează așa de frică. Îi e frică de Kovesi. Dacă ea se detonează, se alege praful de un sistem întreg. Kovesi poate vorbi de Iohannis multe lucruri, asta e singura explicație logică. Reacția la anchetare nu e aceeași declarație ca atunci când Antena 3 a arătat abuzurile de la DNA Ploiești. E frică paralizantă la ora asta”, a declarat Codrin Ștefănescu, la Antena 3.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img