marți, 19 martie, 2024

Codrin Stefanescu il lauda pe Ponta, dupa votul din Parlament: ‘Din pacate, sunt tot mai putini ca ei’

Distribuie:

Publicat:

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, îi laudă pe Victor Ponta şi pe Eugen Teodorovici, după votul de miercuri din Parlament. Deşi s-au atacat reciproc de multe ori în ultimii ani, Ştefănescu afirmă că Ponta a dat dovadă de curaj votând împotriva stării de alertă.

"Stiti foarte bine cā nu sunt fan Ponta. Niciodatā nu ne-am inteles prea bine. Dar trebuie sā recunosc cā azi a fost corect si a dat dovadā de curaj. Si a votat in Parlament impotriva ordonantei lui Orban! Care e sinistrā ca si guvernul in ansamblul sāu. Si Eugen Teodorovici s-a opus si si-a asumat public asta! Din pācate sunt tot mai putini ca ei", scrie Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Hotărârea privind încuviințarea Stării de Alertă începând cu data de 18 mai, pe o durată de 30 de zile, a fost adoptată, miercuri, de Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului. S-au înregistrat 372 de voturi "pentru", 37 de voturi "împotrivă", 6 abţineri, iar doi parlamentari nu au votat, deşi au fost prezenţi. Parlamentarii Pro România (din grupul Pro Europa la Camera Deputaţilor şi neafiliaţi la Senat) au votat toţi împotrivă, la fel ca parlamentarii ALDE. Deşi PSD a decis să voteze încuviinţarea, au fost mai mulţi parlamentari social-democraţi care au votat împotrivă, cum ar fi Eugen Teodorovici sau Cătălin Rădulescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img