vineri, 29 martie, 2024

Codrin Stefanescu l-a demis, in direct, pe purtatorul de cuvant al PSD Timis

Distribuie:

Publicat:

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat in direct, la Antena 3, ca purtatorul de cuvant al organizatiei social-democrate TimisLucian Ursuletu, va fi schimbat din functie. Decizia anuntata de Codrin Stefanescu ar fi fost luata dupa ce Ursuletu a precizat ca nu a ajuns documentul cu excluderea lui Sorin Grindeanu la organizatia Timis.

“Purtatorul de cuvant al PSD Timis va fi schimbat. Ii transmit acum, in direct, ca va fi schimbat. Hartia a fost trimisa la organizatia PSD Timis. Nu vine el sa spuna ca CExN este nimic si ca nu am trimis noi hartia. Dragule fost coleg, dupa cum ai auzit la televizor, hartia a fost trimisa. Ce facem? Ne jucam cu cuvintele si spui tu, la Antena 3, in direct, cum este cu Grindeanu. Ramai cu Grindeanu la organizatia 139. Nu ne jucam cu asa ceva. Deci purtatorul de cuvant al PSD Timis pe care l-ati sunat nu mai este purtator de cuvant“, a declarat Codrin Stefanescu intr-o emisiune.

Purtatorul de cuvant al PSD Timis, Lucian Ursuletu, a precizat ca, la organizatia social-democrata timiseana, nu a ajuns niciun document de la conducerea centrala prin care sa se ceara excluderea lui Sorin Grindeanu din partid.

Noi nu am primit de la Bucuresti niciun document care sa ateste faptic cele afirmate in declaratia data la TV de presedintele PSD, Liviu Dragnea, prin care acesta anuntase excluderea lui Sorin Grindeanu din PSD. Pana nu primim aceasta hartie, noi consideram, in mod evident, ca Sorin Grindeanu este in continuare presedintele PSD Timis”, a declarat Lucian Ursuletu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img