sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Codrin Stefanescu, reactie dupa ce Sorin Grindeanu s-a prezentat la DNA: “Ori este si el victima sistemului doamnei Kovesi…”

Distribuie:

Publicat:

Codrin Stefanescu a reactionat dupa ce fostul premier Sorin Grindeanu s-a prezentat miercuri la sediul DNA, pentru a fi audiat in calitate de martor.

„(…) Tot partidul s-a antamat intr-un efort supra-omenesc pentru a reusi sa-l convingem pe Grindeanu ca asa cum este numit politic, poate fi „deznumit” politic. Deci, nu exista in partid o hotarare de impacare cu Sorin Grindeanu. (…) Stim prin ce am trecut in acele zile si nopti. Nu putem acum sa uitam totul si sa spune acum: „prietene, bine te-ai intors acasa”. Nu se poate asa ceva. Cat despre vizita la DNA sunt doua variante. Ori este si el victima sistemului dnei Kovesi, asa cum declara in acele inregistrari celebre: trebuie sa ajungem repede la premier (…), fie este delatiunea pe care a facut-o el impotriva secretarului general al Guvernului, in momentul in care voia sa-l schimbe Ponta pe Busuioc si sa stea ei acolo in Palatul Victoria peste capul partidului de guvernare. Asa ca nu am ce sa comentez”, a spus Stefanescu, la Antena3.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img