vineri, 19 aprilie, 2024

Codrin Stefanescu, replica EXPLOZIVA pentru Tudose: Bau-baul si balaurul si-au facut partid la ordinul zmeului. Isi vor pierde capul la vot

Distribuie:

Publicat:

Secretarul general PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat duminică, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, referitor la afirmațiile pe care le-a făcut fostul premier Mihai Tudose la adresa sa, că social-democrații i-au făcut prim-miniștri pe „bau-bau” și pe „balaur” și că aceștia și-au făcut un nou partid la ordinul „zmeului”, însă la fel ca în poveste, bau-baul și balaurul își vor pierde capul la vot.

„Dl Tudose a prins glas și încearcă să ne dea replici. Îi reamintesc un lucru, anume că noi, cei curați din PSD, de multe ori în viață, fără să știm, am stat la masă cu bau-baul și cu balaurul, și fiind de buna credință chiar am susținut să ajungă prim-miniștri. S-a dovedit că ne-am înșelat și noi, iar ei i-au înșelat pe toți, inclusiv pe români. Prin urmare, bau-baul și balaurul și-au făcut partid politic la ordinul zmeului și încearcă să îi prostească pe români dându-se curați și nevinovați. Dar la fel ca în povestea românească, și în politică, în final, Făt-Frumos va învinge, iar balaurul și bau-baul isi vor pierde capul la vot”, a declarat Codrin Ștefănescu, pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img