vineri, 29 martie, 2024

Coincidenta BIZARA! Un sofer a murit in acelasi loc in care a fost ucisa nepoata sa

Distribuie:

Publicat:

Doua accidente grave au avut loc azi-noapte in apropierea Capitalei. Un barbat a fost lovit de o masina in timp ce traversa neregulamentar, iar la nici jumatate de ora o femeie care a ramas incarcerata in urma unui alt accident, a avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a putea iesi din masina.

Accidentul a avut loc la iesire din Jilava. Barbatul de 47 de ani fusese sa isi viziteze rudele si se indrepta spre casa. Se grabea asa ca a traversat printr-un loc nepermis. Decizia i-a fost fatala. Un tanar de 32 de ani aflat la volanul unei masini l-a zarit in ultima clipa si nu a mai putut evita impactul.

Martorii povestesc ca zona este slab luminata si este posibil ca soferul sa nu fi vazut victima. In plus, acesta a fi circulat cu viteza si nu a avut timp sa-l evite.

Oamenii sustin ca in zona au loc des astfel de accidente. Ca o crunta ironie a sortii, in urma cu cativa ani, o nepoata a barbatului a pierit exact in acelasi loc. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img