sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Colegiul Economic ”Anghel Rugina” Vaslui: Pe locul 3 la zona

Distribuie:

Publicat:

Baietii de la Colegiul Economic ”Anghel Rugina” (CEAR) Vaslui au obtinut o performanta notabila la etapa zonala a Olimpiadei Sportului Scolar la volei.
Reprezentanta Vasluiului a terminat pe locul 3 etapa zonala, dupa ce a invins in finala mica reprezentanta Bacaului, Colegiul National ”Grigore Moisil” Onesti, scor 2-0 la seturi. In faza grupelor, CEAR Vaslui a pierdut in fata LPS Piatra Neamt si a castigat meciul cu Colegiul National ”Mihail Sadoveanu” Pascani (Iasi).
Fara nici un jucator cu experienta. Elevii profesoarei Carmen Savescu au compensat prin pofta de joc si energie, avand numeroase momente frumoase de joc.
”Felicitari echipei, care a reprezentat cu cinste judetul Vaslui la etapa zonala a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar, desfasurata la Falticeni. Felicitari pentru elanul cu care au jucat, dar pana la urma experienta si-a spus cuvantul. Felicitari pentru daruire, pentru efortul facut si pentru increderea in fortele proprii. Ati demonstrat ca se poate, chiar daca nu faceti parte din cluburi sportive si ati transformat orele de munca in bucurii”, le-a transmis elevilor profesoara Carmen Savescu.
Finala mare a fost castigata de Colegiul National ”Nicu Gane” Falticeni, care a trecut de LPS Piatra Neamt cu scorul de 2-1, la seturi. Cele doua finaliste reprezinta centre de traditie in voleiul romanesc.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img