News Flash:

Colegiului Medicilor din Romania are un PRESEDINTE

18 Aprilie 2015
1172 Vizualizari | 0 Comentarii
Doctorul Gheorghe Borcean il inlocuieste pe prof. dr. Vasile Astarastoae pe functia de presedinte al Colegiului Medicilor din Romania (CMR).

"Toate voturile au fost in favoarea mea, un singur vot a fost impotriva. Acesta este un mandat scurt de 7-8 luni. In decembrie expira acest mandat. Atunci vor fi organizate alegeri pentru mandatul intreg de patru ani. Pe acest mandat de cateva luni nu pot sa ma angajez la proiecte grandioase. Trebui sa ma angajez sa continui proiectele din prezent si in principal sa mentin politica CMR, aceea de respect a profesiei medicale si a intereselor profesioniste in sanatate", a declarat vineri noul presedinte al CMR.

El a spus ca intentioneaza sa candideze in decembrie pentru un nou mandat de patru ani. "Daca va fi posibil (n.r. sa candideze) sigur da", a spus Borcean. In urma alegerilor desfasurate vineri, Biroul Executiv al Colegiului Medicilor din Romania are urmatoarea componenta: presedinte — dr. Gheorghe Borcean, vicepresedinte — prof. dr. Mircea Cinteza, vicepresedinte — dr. Constantin Carstea, vicepresedinte — dr. Calin Bumbulut, secretar general — dr. Viorel Radulescu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015769 (s)