News Flash:

„Coloreaza-ti viata altfel....fara droguri!”Concurs national de prevenire a consumului de droguri in scoala

18 Martie 2014
1954 Vizualizari | 0 Comentarii
Agentia Nationala Antidrog, prin Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Vaslui, lanseaza marti, 18 martie 2014, editia a XI–a a concursului national „Mesajul meu antidrog”.

Aflat la cea de-a unsprezecea editie, concursul national “Mesajul meu antidrog” are ca scop prevenirea consumului de droguri prin implicarea elevilor de gimnaziu si liceu in activitati extrascolare de petrecere a timpului liber, cu caracter cultural-artistic sau recreativ, prin intermediul carora sa se promoveze si un mesaj antidrog pozitiv.

 Cea de-a unsprezecea editie a concursului national se deruleaza sub sloganul „Coloreaza-ti viata altfel... fara droguri!” in semestrul al -ll- lea al anului scolar 2013 – 2014, pentru urmatoarele sectiuni: pagina web (pe 3 categorii: pagina de prezentare a unei institutii, pagina de prezentare a unui proiect, pagina de informare tip revista), film de scurt metraj, fotografie digitala, spot, eseu literar, si arte vizuale, sport.

      Criteriile de evaluare a lucrarilor se fundamenteaza pe incadrarea in cerinte (tematica si dimensiuni), promovarea mesajelor pozitive, originalitatea mesajului si a subiectului ales, acuratetea stilului, claritatea limbajului.

Cu sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean Vaslui, Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog va realiza promovarea acestui concurs in scoli, urmand ca, pana la sfarsitul lunii aprilie (30.04.2014), lucrarile sa fie realizate si transmise la CPECA Vaslui.

La fiecare editie a concursului la nivel local au fost implicati numerosi elevi care si-au exprimat prin diverse forme atitudinile si opiniile fata de consumul de substante (tutun, alcool si droguri), constientizand in acest fel si consecintele negative asociate acestora.

CPECA Vaslui doreste ca anul acesta la faza nationala a concursului, judetul nostru sa fie cel putin la fel de bine reprezentat ca in anii precedenti, cand au fost obtinute premii la faza nationala a concursului.

Mai multe detalii la persoana de contact: Cobzaru Valerica, tel: 0235.314000, E-mail: cpeca.vaslui•ana.gov.ro


cpeca vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1048 (s) | 23 queries | Mysql time :0.030214 (s)