News Flash:

Comisarul Malmström va participa la o discutie cu romanii obisnuiti

15 Februarie 2019
1108 Vizualizari | 0 Comentarii
media 155021906352847400

Între 21 – 22 februarie 2019, la Bucureşti, va avea loc o reuniune informală a miniştrilor comerţului din UE, condusă de Ștefan-Radu Oprea, ministrul român pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat. Evenimentul, care are loc în contextul mandatului românesc la Preşedinţia Consiliului UE, are loc în prezenţa Ceciliei Malmström, comisarul european pentru comerţ.

Joi, 21 februarie, Malmström va participa la o sesiune de discuţii cu cetăţenii, în cadrul unui eveniment de la Biblioteca Centrală Universitară, care va fi mediat de ministrul Oprea.

În după-amiaza zilei de 21 februarie, Roberto Azevêdo, directorul general al Organizației Mondiale a Comerțului (OMC), și Ștefan Radu Oprea vor susţine o conferinţă de presă pe tema ambiţiosului proces de modernizare a OMC.

Ziua va lua sfârşit cu o cină informală la care vor participa atât Roberto Azevêdo, cât și Bernd Lange, președintele INTA, comisia care răspunde de relaţia Uniunii Europene cu Organizaţia Mondială a Comerţului, precum şi de relaţiile comerciale cu statele din afara UE.

Vineri, 22 februarie, va avea loc principala reuniune de lucru, care-i va aduna pe toţi miniștrii comerțului la Palatul Parlamentului. Agenda discuţiilor va include procesul de modernizare a OMC, relațiile comerciale dintre UE și SUA şi inițiativa UE Totul în afară de arme, care elimină complet taxele vamale pentru produsele exportate de cele mai sărace 48 de ţări din lume, potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1058 (s) | 34 queries | Mysql time :0.047085 (s)