News Flash:

Comisia de control a SRI, efectueaza un prim control la o unitate centrala!

29 Martie 2017
953 Vizualizari | 0 Comentarii
Comisia pentru controlul activitatii Serviciului Roman de Informatii va efectua, saptamana viitoare, primul control la o unitate centrala a SRI, a anuntat, marti, seful comisiei, deputatul PSD, Adrian Tutuianu.

"Saptamana viitoare facem primul control la o unitate centrala a Serviciului", a declarat Adrian Tutuianu la finalul sedintei Comisiei de control parlamentar al activitatii SRI. Intrebat care este aceasta, seful comisiei parlamentare a spus ca nu poate comunica datele legate de locul unde el si colegii sai vor face verificarile.

Saptamana trecuta, Tutuianu a declarat ca dupa bilantul SRI pe 2016, alaturi de colegi din comisie, se va deplasa in actiuni de control la unitatile centrale ale SRI. Anterior, el preciza ca membrii comisiei au "un program de control aprobat pentru intreaga durata a sesiunii parlamentare".

"Vom incepe cu institutiile centrale, unitati centrale ale Serviciului, si vom merge si la directiile judetene de informatii. Am prevazut ca atributiile de control ale comisiei pot fi exercitate inclusiv prin verificari la sediile unitatilor SRI si am stabilit doua modalitati de control: un control cu notificare prealabila a perioadei si tematicii de control, dar si controale inopinate, pe o tematica stabilita in cadrul comisiei, la unitati centrale sau din teritoriu ale serviciului", explica Tutuianu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1580 (s) | 34 queries | Mysql time :0.039612 (s)