vineri, 29 martie, 2024

Comisia de Disciplină a stabilit noi termene în litigiile dintre CFR Cluj şi FCSB privind depunctarea

Distribuie:

Publicat:

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a stabilit noi termene, ambele pentru 9 mai, în litigiile dintre CFR Cluj şi FCSB, grupări aflate în lupta pentru titlu care îşi solicită reciproc depunctarea, informează site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Conducerea CFR Cluj a depus plângere solicitând depunctarea clubului FCSB ca urmare a comportamentului jignitor şi xenofob al finanţatorului Gigi Becali la adresa oficialilor formaţiei ardelene. "FC CFR 1907 Cluj vs. FC FCSB – Plângere – Termen 09.05.2018", se arată pe site-ul citat.

La rândul lor, oficialii FCSB au depus plângere solicitând depunctarea formaţiei CFR Cluj pentru că antrenorul Dan Petrescu a declarat că adversarii din lupta pentru titlu sunt avantajaţi de arbitri. "FC FCSB vs. FC CFR 1907 Cluj – Plângere – Termen 09.05.2018", se menţionează pe site-ul LPF.

Tot în şedinţa de miercuri, Comisia de Disciplină l-a sancţionat pe Dumitru Stângaciu (antrenor secund Sepsi OSK Sf. Gheorghe) cu suspendare pentru două meciuri şi o penalitate sportivă de 320 lei. De asemenea, Marius Dima (preparator fizic Sepsi OSK Sf. Gheorghe) a fost suspendat o lună şi a primit o penalitate sportivă de 640 lei.
AGERPRES

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img