News Flash:

(Comisie) ADRIAN SOLOMON si TOADER DIMA-au votat impotriva maririi alocatiilor pentru copii. VEZI DOVADA-FOTO

21 Mai 2015
4299 Vizualizari | 4 Comentarii
Organizatia” Salvati Copiii” a participat, marti-19 mai, la sedinta Comisiei pentru munca si protectie sociala (Camera Deputatilor), organizata pentru a doua oara, in vederea dezbaterii amendamentului de dublare a cuantumul alocatiei la 84 de lei si de stabilire, pentru copiii cu dizabilitati, a unei alocatii unice de 200 de lei. Din nefericire, votul a fost negativ, considerandu-se ca nu sunt resurse pentru aceasta masura destinata copiilor, desi Administratia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a anuntat public o crestere a incasarilor bugetare fata de 2014 cu peste 6,4 miliarde de lei. Efortul financiar necesar pentru acoperirea alocatiilor propuse este de doar 1, 75 miliarde de lei, adica de aproape 4 ori mai putin fata de incasarile de pana acum la bugetul de stat.

Presedintele Comisiei de Munca si Protectie Sociala din Camera Deputatilor, in persoana deputatului de Barlad-ADRIAN SOLOMON (PSD), a pledat pentru refuzarea maririi alocatiilor pe motiv ca nu exista fonduri bugetare suficiente.Si deputatul de Husi-TOADER DIMA(PSD) a votat impotriva acestei maririi.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (4)

impegatul  | #2528
De asta v-ma votat ma? Sa ne calcati in picioare? DEMISIA DE ONOARE !
pesedistul  | #2529
Sa va spun eu de ce nu doresc majorarea? Pentru ca asta ar fi urmatoarea masura(PSD)pentru campania electorala care urmeaza.
syl  | #2535
Bine k sunt bani pentru marirea pensiilor la senatori si deputati
NESIMTITII
Adauga comentariu

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1349 (s) | 23 queries | Mysql time :0.043294 (s)