vineri, 29 martie, 2024

10 metode ca sa scapi de grasimea de pe burta fara sa mergi la sala

Distribuie:

Publicat:

Vrei sa scapi de grasimea de pe burta, dar sportul nu iti este deloc prieten? Exista metode care te ajuta sa slabesti rapid, fara a merge la sala. De exemplu, stiai ca exista un aliment minune, pe care daca il incluzi in alimentatie, te poate scapa de grasimea in exces?

Iata 10 metode pentru a scapa de burta, chiar daca nu te deplasezi pana la sala de sport: 

1. Combina mancatul inteligent si exercitiile fizice moderate. Daca mananci prea putin (sub 1200 de calorii pe zi), hormonii care te ajuta sa slabesti nu vor mai functiona atat de bine. Asadar, primul pas este: echilibrul.

2. Cortizolul este hormonul stresului, care creste nivelul de grasime. Asa ca, in timp ce tii o dieta, ai grija sa indepartezi toti factorii de stres, sa te relaxezi si sa vizualizezi

3. Include ovazul in dieta: ca sa scapi de grasimea de pe abdomen, trebuie sa elimini alimentele care te baloneaza. Ovazul este plin de fibre, asa ca iti usureaza tranzitul intestinal, noteaza sfatulparintilor.ro.

4. Bea lichide care te detoxifiaza: in fiecare dimineata consuma un pahar cu apa si zeama de lamaie, caci te ajuta sa arzi grasimile, in special in zona abdomenului.

5. Nu renunta la mancarea preferata – nimic nu se pierde, totul se transforma – daca reduci nivelul de zahar si cel al grasmilor saturate, poti sa mananci linistita briosele preferate, caci atunci cand iti interzici ceva, nu reusesti sa duci dieta pana la capat.

Daca iti place ciocolata, mananca doar o patratica in loc de o tableta intreaga, daca iubesti cartofii prajiti, incearca sa ii faci la cuptor si sa ii aromatizezi cu delicioasele condimente.

6. Mananca alune: nuci, arahide, alune de padure, migdale, caju, fistic – alege ce iti place mai mult si mananca-le ca gustari intre mese. Reduc grasimea de pe abdomen!

7. Controleaza-ti portiile: poti sa mananci cam tot ce vrei, atat timp cat cantitatile sunt reduse.

8. Proteinele te ajuta sa arzi grasimile. Alege somon, tofu, ciuperci si curcan, caci aceste alimente te hranesc, in timp ce lupta cu kilogramele in plus.

9. Nu ceda usor: chiar daca efectele nu se vad rapid, ele vor deveni vizibile daca perseverezi. Chiar daca in unele zile te lasi pe o ureche, iti poti repara scaparile mancand mai putin in urmatoarea perioada.

10. Chiar daca vrei sa scapi de grasimea de pe abdomen, nu trebuie sa faci doar exercitii pentru aceasta zona! Fa antrenamente fizice pentru intreg corpul, caci acestea te ajuta sa intaresti musculatura intr-o mod echilibrat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img