vineri, 29 martie, 2024

16 iunie, ultima zi pentru depunerea cererilor la APIA

Distribuie:

Publicat:

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Vaslui, ii informeaza pe toti beneficiarii Masurii 215- Plati in favoarea bunastarii animalelor, cu pachetul a si b, ca maine este ultima zi in care se pot depune cererile de accesare a clauzei de revizuire pentru anul 2015, dar si cererile de plata pentru 2016, dupa cum prevede legea.

Acestia pot depune cererile separat pe fiecare sesiune pentru activitatea desfasurata pana la 31 decembrie 2015. Pentru anul in curs, cererea se depune cumuland toate sesiunile pentru activitatea estimata.
Cererile de plata si clauzele de revizuire depuse dupa data-limita sunt admisibile inclusiv in intervalul de 25 de zile cu penalizare (intarzierea determina o reducere pe fiecare zi lucratoare cu 1% a sumelor la care ar fi avut dreptul beneficiarul). Dupa incheierea perioadei de depunere cu penalizare, cererile nu mai sunt admisibile la calculul platii.

Toate cererile vor fi depuse la centrul judetean APIA de pe raza teritoriala in care se afla sediul social al beneficiarului sau acolo unde are capacitatea de productie cea mai mare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img