joi, 28 martie, 2024

38 de autospeciale noi au intrat în dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui are în dotare 38 de autospeciale ce vor fi folosite în activitățile operative, în scopul creșterii capacității de acțiune. Astfel, încă de săptămâna trecută, 24 de autovehicule Dacia Logan au fost distribuite posturilor de poliție rurală de pe raza județului Vaslui și 1 către Poliția Transporturi Feroviare, acestea fiind compartimentate special și destinate activităților de transport reținuți/arestați preventiv. Autospecialele sunt prevăzute cu perete despărțitor al celor două compartimente (șofer și pasagerul din dreapta, pe de o parte și cei transportați, pe de alta), ranforsat, rezistent, etanș. Bancheta din spate este realizată din materiale rezistente la șocuri, iar geamurile laterale și luneta sunt acoperite cu folie, care nu permite vizibilitatea din exterior în compartimentul pentru reținuți.

De asemenea, încă 13 autospeciale Dacia Duster îmbunătățesc parcul auto al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, 9 dintre acestea fiind distribuite către fiecare aparat al secției, respectiv către un post de poliție rural, iar 4 autovehicule vor servi polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier, în vederea asigurării misiunilor specifice.

Întregul efort de îmbunătățire a mobilității Poliției Române are ca beneficiar final cetățenii, astfel încât întreaga comunitate să poată beneficia de un plus de siguranță și de un serviciu polițienesc de calitate sporită.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img