joi, 18 aprilie, 2024

4 afectiuni pot fi tratate cu un singur remediu natural

Distribuie:

Publicat:

Este vorba de spre o combinatie puternica, care s-a dovedit a fi solutia perfecta, nu numai pentru eliminarea toxinelor, ci pentru stimularea sistemului imunitar. Te vei simti mult mai bine si vei fi plin de energie dupa ce bei acest amestec! Vorbim despre doua ingrediente extrem de sanatoase – lamaie si ulei de masline. Stoarce jumatate de lamaie in ulei de masline si bea amestecul.

Este o combinatie foarte puternica deoarece lamaile sunt bogate in vitamina C, potasiu, vitamina B6, vitamina A, niacina, tiamina, riboflavina, vitamina E, acid folic, cupru, calciu, fier, acid pantotenic, zinc, fosfor, magneziu si proteine. Acesti nutrienti fac din lamaie unul dintre cele mai sanatoase alimente din lume. Beneficiile pentru sanatate ale lamaii sunt infinite.

Pe de alta parte, uleiul de masline este o mare sursa de vitamine, minerale (potasiu, fier, magneziu si calciu), antioxidanti si acizi grasi (grasimi sanatoase!). Uleiul de masline stimuleaza sistemul imunitar, reduce riscul de a avea un atac de cord si accident vascular cerebral, scade colesterolul „rau”, elimina toxinele din organism.

Deci, este lesne de inteles de ce este folosita aceasta combinatie împotriva multor boli si afectiuni.

Unele dintre acestea sunt:

1.Constipatia
Este important sa-ti golesti intestinele cel putin o data pe zi, altfel permiti toxinelor sa fie absorbitw din nou în sange si sa provoace neajunsuri organismului. Aceste doua ingrediente contin antioxidanti care stimuleaza metabolismul, elimina toxinele si purifica sangele. Consuma o lingura din acest amestec dimineata pe stomacul gol, si veti elimina toxinele din intestin.

2. Probleme cardiovasculare
Uleiul de masline protejeaza inima de multe boli. Odata combinat cu lamaia, uleiul de masline are mult mai multe beneficii asupra inimii tale.  Deci, acest ameestec este recomandat inspecial celor cu probleme cardiovasculare.

3. Probleme reumatice
Lamaia si uleiul de masline baute pe stomacul gol pot ajuta la reducerea durerilor articulare. Atat lamaia cat si uleiul de masline au proprietati anti-inflamatorii, care ajuta la relaxarea vaselor de sange.

4. Calculii biliari
Poti scapa de calculi biliari daca bei aceasta combinatie pe stomacul gol, cu cel putin o ora înainte de micul dejun. Aceasta rutina de dimineata are efecte magicee asupra ficatului, vezicii biliare si rinichilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img