joi, 28 martie, 2024

4 motive sa consumi apa cu lamaie

Distribuie:

Publicat:

Lamaia este un fruct minune. Este multivalent si este sanatate curata. Iata ce contine o lamaie, ca sa stii de unde vine miracolul din lamaie. Ideala in dieta, perfecta in mancare si dulciuri, ideala pentru sustinerea sistemului imunitar, lamaie este un fruct de aur.

Ajuta sistemul digestiv. De foarte multe ori auzim ca un sistem digestiv sanatos graviteaza in jurul unui stil de viata sanatos. Lamaile sunt o sursa importanta de fibre, iar un pahar cu apa calda cu lamaie, consumat in fiecare dimineata, va fi un inceput ideal pentru sistemul tau digestiv. in felul acesta, vei reusi sa elimini resturile acumulate in ziua precedenta.

Sursa de hidratare. in momentul in care facem sport, pierdem electroliti, adica acele minerale importante precum sodiu si potasiu, acestea fiind eliminate prin transpiratie. Un pahar cu apa cu lamaie nu doar ca te va hidrata, ci te va ajuta sa accelerezi procesul echilibrarii electrolitilor in corp.

Ofera un aspect neted pielii. Pentru o piele fina nu este de ajuns sa consumi doar o cantitate mare de apa, iar daca vei alege sa consumi apa cu lamaie, vei scapa de riduri si vei avea o piele mai neteda si mai sanatoasa, deoarece lamaia contine antioxidanti.

Contine o cantitate mare de potasiu. stim, bananele sunt o sursa bogata de potasiu, dar stiai ca si lamaile contin astfel de minerale esentiale? Consumand apa cu lamaie vei ajuta la functionarea optima a creierului, a inimii si a musculaturii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img