vineri, 29 martie, 2024

A aflat, la 41 de ani, ca este gravida cu tripleti. La nastere, cand medicul a scos cel de-al treilea copil, a inceput sa tipe. Dupa ce i-a spus mamei ce vede, aceasta a urlat: ,,Nu!”

Distribuie:

Publicat:

Sarcinile pot fi foarte diferite una de cealalta, unele pot fi complet normale, pe cand altele pot fi exceptionale. Mama unei fete in varsta de 10 ani, Kimberly Fugate, a aflat ca este insarcinata a doua oara la vasta de 41 de ani, dar nu oricum, ci ca este deja in cea de-a treisprezecea saptamana de sarcina.

Kimberly si sotul ei au fost foarte socati, dar surprizele nu se terminau aici. In timpul primei ecografii, cei doi parinti au aflat ca vor avea tripleti. Erau cu adevarat in soc, nici nu isi puteau descrie sentimentele!

Chiar inainte de cea de-a 42-a sa zi de nastere, Kimberly a intrat in travaliu si a dat nastere unor tripleti identici. Dar dupa ce a venit pe lume si cel de-al treilea copil, doctorul a inceput sa strige ca mai era un copil!

Mama, care deja trecuse prin mult prea multe surprize, a urlat din toate puterile: ,,NU!"
 
Asa se face ca, cei doi, Kimberly si Craig au acum patru fetite identice. Sansele ca asa ceva sa se intample sunt una la 13 milioane! Numele celor patru fete-minune sunt: Kenleigh Rosa, Kristen Sue, Kayleigh Pearl, si Kelsey Roxanne.

Acum fetele au patru ani, sunt sanatoase si frumoase, iar mama lor spune ca iubeste sa fie mama: ,,Cred ca Dumnezeu m-a ales pe mine sa le am pe toate patru. Simt ca El va avea grija de ele si ca le va ajuta. Ma simt binecuvantata cand vad cat de departe au ajuns.", a marturisit proaspata mamica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img