joi, 28 martie, 2024

A aplicat bicarbonat de sodiu și lămâie pe farurile de la mașină. Trucul este uimitor

Distribuie:

Publicat:

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că bicarbonatul de sodiu este cu adevărat un produs minune care sare de nenumărate ori în ajutor gospodinelor, indiferent despre ce problemă vorbim. Ei bine însă, puțini se așteptau ca de la domeniul gastronomic, cel de beauty și curățenie, să fie de folos și la mașini. Iată ce se întâmplă dacă-l aplici împreună cu o lămâie pe farurile autoturismului tău! Nu te așteptai la acest truc!

Cu siguranță orice șofer a observat că după o bună perioadă de timp de la achiziționarea mașinii, farurile nu mai luminează la fel de bine. Ba mai mult decât atât, arată de parcă au o peliculă mată pe ele. Ei bine, nu trebuie să mergi la vreun service, fiindcă noi avem soluția!

Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu și lămâie pe farurile mașinii tale

Suntem siguri că nu vrei să ajungi la service cu mașina și să dai o sumă destul de mare de bani doar pentru a ți se spune că nu există vreo soluție pentru a curăța farurile și trebuie să le schimbi, astfel că noi îți dezvăluim că poți rezolva problema farurilor murdare și mătuite chiar la tine acasă.

Nu te mai ținem în suspans și îți spunem că vei avea nevoie de o pungă cu bicarbonat de sodiu, o lămâie, un bol, niște apă și un prosop curat din microfibră. După ce ai achiziționat toate aceste lucruri, se amestecă bicabonatul de sodiu cu zeama de la o lămâie și puțină apă, cât să se formeze o pastă.

Cum se curăță farurile mașinii cu bicarbonat de sodiu și lămâie

Nu, nu este deloc greu, asta fiindcă pasta rezultată se întinde apoi pe farurile mașinii, se lasă se acționeze timp de 15 minute, după care se clătesc farurile cu apă călduță și se șterg bine cu prospoul din microfibră.

Procesul în sine este extrem de rapid și deloc costisitor, iar rezultatele ar trebui să fie vizibile imediat. În cazul în care farurile sunt foarte murdare, iar finalul nu este în totalitate cel așteptat, trebuie să repetați procesul până le curățați corespunzator și ajungeți la cel mai bun și optim rezultat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img