joi, 28 martie, 2024

A dansat in paturile unora pentru a ajunge la tv. Iulia CLISU, mandria tineretului PSD Barlad, a luat teapa

Distribuie:

Publicat:

Zeci de tinere naive au fost inselate cu sume uriase si determinate sa intretina relatii intime de unul dintre cei mai inventivi escroci sentimentali din ultimii ani.

Individul, pe numele sau real Marinel Nitu, se folosea de diverse legitimatii falsificate, pe diferite nume, arogandu-si calitati fictive de ofiter SRI, jurnalist, producator sau impresar al unor vedete precum Inna, Mihaela Radulescu, Stefan Banica Jr. In plasa lui au cazut nu mai putin de 25 de tinere dornice sa se afirme in televiziune, care i-au platit ”serviciile” cu sume importante, de la sute de lei la mii de euro, dar si cu favoruri sexuale. Cu atat mai grav este ca in operatiunile de ”seducere” a victimelor era implicata si fiica minora a lui Nitu, care actiona ”la sentiment” pentru a-i intari credibilitatea. Printre victimele escrocului cu staif, condamnat la sase ani si doua luni de inchisoare, s-a numarat si Iulia Clisu, finalista la show-ul de televiziune ”Dansez pentru tine” scrie cancan.ro
In hotararea judecatoreasca de condamnare a escrocului, sunt explicate in detaliu faptele acestuia, dar si modul uimitor de operare. Individul era extrem de convingator, iar sumele de bani pe care le pretindea aveau intotdeauna o aparenta legala, precum plata unor servicii catre diferite institutii ale statului sau private, in numele victimelor. Marinel Nitu isi pastra mereu aura de mister, explicand ca era ofiter acoperit al SRI!  

Anchetatorii au stabilit cum a acostat-o escrocul pe concurenta show-ului ”Dansez pentru Tine” Iulia Clisu si cum a reusit ulterior sa o manevreze, sa scoata sume importante de bani de la ea si sa o determine sa faca sex cu el.

”La data de 17.09.2014, in jurul orei 07.30, in timp ce persoana vatamata se afla in zona Piata Unirii, a fost acostata pe strada de inculpatul Nitu Marinel, care s-a recomandat G______ A________ si care a intrebat unde este Biserica Mitropoliei. Acesta i-a spus ca vrea sa ajunga in zona mentionata anterior pentru a verifica daca este potrivita pentru filmarea unui videoclip in care sa apara o vedeta autohtona (Andreea Balan). In acest moment, Clisu Iulia i-a spus ca a participat la sfarsitul anului 2013 la concursul Dansez Pentru Tine de la Pro TV.

Inculpatul, afland acest detaliu, i-a aratat legitimatia sa inscriptionata «PRESS», precizand ca el este omul cu ideile in televiziune, motiv pentru care cunoaste multe persoane importante si daca este interesata poate sa o ajute cu o viitoare cariera media. De asemenea, i-a spus ca are nevoie de o asistenta pentru o viitoare emisiune a Andreei Marin. Persoana vatamata a fost interesata de acest aspect si a hotarat sa pastreze legatura cu «A___».

Asa cum obisnuieste, imediat dupa despartire, inculpatul a contactat-o telefonic pe persoana vatamata, pentru a-i intari acesteia convingerea ca este dispus sa aiba o colaborare cu ea.

Asa cum reiese si din interceptarea convorbirilor telefonice, dupa aceste discutii preliminare, inculpatul a reusit sa afle multe detalii intime din viata persoanei vatamate, fiind evident ca deja au antamat o discutie despre necesitatea ca aceasta sa faca anumite compromisuri ce constau in favoruri sexuale acordate unor oameni importanti in televiziune, cum ar fi dl B_____.

De asemenea, a stabilit care sunt posibilele surse de venit ale acesteia, afland ca ea are un iubit, care lucreaza ca doctor in Germania, motiv pentru care inculpatul i-a solicitat sume mai mari.

Intrucat a observat disponibilitatea si deschidere persoanei vatamate pentru a dezvolta o cariera in domeniul media, a decis sa fie insistent si sa incerce sa obtina cat mai repede sumele de bani.

(…)

Dupa castigarea increderii persoanei vatamate, urmatorul pas este sa ii solicite diverse sume de bani, cu destinatie precisa: asigurare de viata, PFA, brevet de imagine. (…)

Constatam, de asemenea, ca in cel mult 24 de ore a reusit sa obtina cca. 1.000 de lei de la persoana vatamata si incearca sa forteze si sa primeasca suma de 400 de euro, insistand ca aceasta sa ii solicite banii iubitului sau din strainatate, ceea ce intareste ideea ca acesta a fost scopul lui inca de la inceput, sa obtina sume cat mai mari, intrucat a apreciat ca iubitul persoanei vatamate ar dispune de asemenea sume”, au aratat anchetatorii conform celor de la cancan.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img