joi, 28 martie, 2024

A dat spargerea intr-o farmacie de unde a furat casa de marcat. Talharul a fost arestat

Distribuie:

Publicat:

Politistii din cadrul Politiei Municipiului Iasi au identificat persoana banuita de comiterea furtului dintr-o farmacie din municipiul Iasi. Aceasta este banuita si de comiterea altor infractiuni de furt din societati comerciale. In momentul depistarii persoana avea asupra sa, intr-o sacosa o dalta metalica si o pereche manusi din material textil. 

La data de 26 iulie, politistii ieseni au identificat si adus la cercetari un tanar, de 19 ani, din comuna Miroslava, banuit ca in noaptea de 5 spre 6 iulie, in jurul orei 3.00 ar fi patruns in sediul unei farmacii din municipiul Iasi, de unde ar fi sustras casa de marcat in care se aflau aproximativ 700 lei.

“In urma continuarii cercetarilor, politistii au stabilit ca tanarul este banuit de comiterea altor infractiuni. Astfel, in dimineata zilei de 16 iulie, acesta ar fi patruns, prin efractie in sediul unei societati comerciale, situate la parterul unui imobil, de unde ar fi sustras un telefon mobil, in valoare de aproximativ 400 lei. De asemenea, in dimineata zilei de 23 iulie, ar fi patruns prin efractie in sediul unui cabinet stomatologic de unde ar fi sustras un telefon mobil, in valoare de 200 lei. In noaptea de 25/26 iulie, acesta ar fi patruns, prin efractie in sediul unei societati comerciale, de unde ar fi sustras 280 de lei si 3 pachete de tigari”, au precizat reprezentantii IPJ Iasi

In baza probatoriului administrat in cauze, politistii au luat masura retinerii tanarului pentru 24 de ore. 

La data de 26 iulie, acesta a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi si Judecatoriei Iasi, instanta dispunand luarea masurii arestarii sale preventive pentru 30 de zile. 

Acesta a fost introdus in Arestul IPJ Iasi. 

Cercetarile continua.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img