joi, 28 martie, 2024

A fost nevoita sa plece de la Liviu Varciu, dupa 3 luni de scoala la un liceu privat. Acum, fiica lui ia atitudine! Neasteptat ce decizie a luat Carmina dupa ce s-a intors la Arad, Liviu va ramane mut:

Distribuie:

Publicat:

Carmina, fiica lui Liviu Varciu, s-a intors in Arad, acolo unde a crescut alaturi de mama ei pana in urma cu cateva luni. Decizia a fost luata de comun acord de Liviu Varciu, Ami Teiceanu, dar si de adolescenta. Totul este pntru binele ei.

Liviu Varciu a declarat recent ca au decis ca fiica lui sa se intoarca acasa la mama ei pentru ca acolo ii este cel mai bine. Carmina este din nou alaturi de cea care a educat-o si i-a fost alaturi in orice secunda. Nici Liviu Varciu nu a lipsit de la cresterea ei, desi el este in Bucuresti. Este un barbat implicat si face orice e nevoie pentru ca fata lui cea mare sa fie bine.

Dupa ce Carmina a plecat la Arad, adolescenta a decis sa isi intrerupa activitatea de pe retelele de socializare, dat fiind faptul ca nu a mai postat nimic din luna ianuarie. Schimbarea au observat-o toti cei care o urmaresc acolo si cu siguranta atat Liviu Varciu, cat si Ami Teiceanu sunt mandri de fata lor. Trebuie sa recunoastem ca multi parinti isi doresc in zilele noastre sa isi vada copiii renuntand sau limitand timpul petrecut pe retelele de socializare.

„A stat trei luni la mine, a fost la un liceu privat foarte bun, dar anturajul e un pic altfel fata de cel din Arad. Am decis cu mama ei ca ea sa continue acolo studiile, ca este si langa mama ei, a crescut langa ea, mama ei e mai dura decat mine, eu o las sa faca ce vrea. Eu eram cu notele, nu-mi aduce 6-7 ca ma supar foarte tare. Fata mea e un copil tare bun. Cand am decis cu maica-sa ca asa este mai bine pentru ea fata a spus „nu e niciun fel de problema”, e intelegatoare”, a spus Liviu Varciu despre fiica sa cea mare la Antena Stars.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img