joi, 18 aprilie, 2024

A fost prins. Cine este soferul care a lovit o fetita de noua ani pe trecerea de pietoni si apoi a fugit

Distribuie:

Publicat:

Un barbat in varsta de 47 de ani din Bucuresti a fost retinut vineri noaptea pentru vatamare corporala, parasirea locului accidentului si conducere fara permis dupa ce, in urma cu doua zile, a lovit o fetita de 9 ani pe trecerea de pietoni, fugind apoi de la locul accidentului, au informat reprezentantii Brigazii Rutiere.

Potrivit sursei citate, din probatoriul administrat in cauza a rezultat presupunerea rezonabila ca barbatul, in ziua de 12 aprilie, in jurul orei 12,00, fara a poseda permis de conducere, a lovit cu autoturismul la volanul caruia se afla, o fetita de 9 ani, angajata in traversare pe trecerea de pietoni, dupa care a fugit de la locul accidentului.

Minora, ranita grav, a fost transportata de urgenta la spital, diagnosticul fiind de fractura de gamba si contuzie toraco-abdominala.

Aceeasi sursa afirma ca, timp de 24 de ore, zeci de politisti ai Brigazii Rutiere, dar si din alte structuri ale Politiei Capitalei, au actionat strict pentru identificarea si depistarea conducatorului auto. In pofida faptului ca numarul de inmatriculare al autoturismului a fost aflat in scurt timp de la accident, identificarea persoanei care il detine a fost cu mult ingreunata de faptul ca vehiculul a fost vandut si revandut de aproximativ 10 ori, fara ca proprietarii sa il inscrie, transferul succesiv de proprietate fiind consemnat in documente de mana. Mai mult de atat, parte din cei care au achizitionat acest autoturism la un moment dat, nu domiciliaza in Bucuresti, ci in diverse judete.

"Ieri (vineri – n.r.), in jurul.pranzului, in urma unui complex de activitati investigative, autoturismul a fost depistat pe o strada din sectorul 2. S-a efectuat cercetarea autovehiculului, timp in care alte echipe de politisti continuau verificarile in vederea depistarii persoanei care l-a condus. In acest mod a fost identificat barbatul de 47 de ani, care a fost condus la audieri si ulterior retinut", au mai precizat reprezentantii Brigazii Rutiere.

In cursul zilei, acesta va fi prezentat magistratilor cu propuneri legale.

In prezent, fetita este in afara pericolului si se afla la domiciliu, dar pentru o perioada va ramane imobilizata din cauza traumatismelor suferite.

Potrivit Biroului de presa al Brigazii Rutiere, fetita a fost lovita pe o trecere de pietoni de pe strada Luica din Capitala, diagnosticul fiind de fractura de gamba si contuzie toraco-abdominala.

Din primele cercetari a rezultat ca soferul autoturismului nu ar fi acordat prioritate de trecere pietonului, a precizat sursa citata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img