joi, 28 martie, 2024

A fost prins ucigasul pietonului din comuna vasluiana REBRICEA

Distribuie:

Publicat:

Un barbat de 29 de ani, din comuna Ciurea, judetul Iasi a fost arestat preventiv pentru o perioada de 30 de zile fiind cercetat pentru savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa si parasirea locului accidentului.

Vineri, 17 fenruarie, instanta de judecata a dispus arestarea preventiva a lui L. Marian, in varsta de 29 de ani, din sat Lunca Cetatuii, comuna Ciurea, acesta fiind banuit de comiterea infractiunilor de ucidere din culpa si parasirea locului accidentului.

In seara de 14 ianuarie a.c., in timp ce  barbatul se deplasa cu un autoturism pe D.J 248, pe raza localitatii Rebricea, din directia Iasi catre Vaslui, a lovit cu masina o femeie care se afla pe marginea partii carosabile. Dupa producerea accidentului, conducatorul auto a parasit locului faptei, fara a anunta organele de politie despre eveniment.

Cadrele medicale deplasate la locul accidentului au constatat decesul femeii.

In urma probatoriului administrat de catre politistii rutieri, L. Marian a fost retinut pentru 24 de ore si prezentat ulterior la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui, respectiv Judecatoria Vaslui cu propunerea de arestare preventiva.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img