joi, 18 aprilie, 2024

A iertat-o dupa ce l-a inselat cu un cameraman, dar la scurt timp dupa impacare, cancerul l-a rapus. Acum, Raluca Moianu spune care au fost ultimele cuvinte ale sotului ei: ”Mi-a spus inainte sa plece…”

Distribuie:

Publicat:

Raluca Moianu a trecut printr-o perioada cumplita in urma cu trei luni. Fostul sau sot, Marius Ancuta, s-a stins din viata in iulie, la varsta de 50 de ani.

Raluca Moianu si Marius Ancuta, Mario, asa cum il strigau prietenii, erau divortati din 2013, dupa ce aceasta l-a inselat cu un coleg de breasla. Faptul ca cei doi aveau o fetita impreuna, pe Mara Ilinca, in varsta de 13 ani, i-a facut sa-si mai dea o sansa si sa se impace, mutandu-se din nou impreuna. Din pacate, sotul sau, cel mai cunoscut comentator de snooker din Romania, de profesie medic stomatolog, a dezvoltat o forma agresiva de cancer si s-a stins din viata intr-un timp relativ scurt.

Raluca Moianu a gasit abia acum puterea de a vorbi despre drama care i-a marcat viata: „Sunt bine, am un copil si pentru el sunt bine. Eu sunt o persoana puternica. Mi-a spus inainte sa plece ca pleaca linistit ca stie ca sunt langa Mara. Mario nu ar fi vrut sa se stie ca este bolnav. La inceput i s-a spus ca este norocos si am sperat ca o sa fie bine. Dupa operatie s-a facut o infectie. Este complicat sa dam vina pe ceva, avem medici foarte buni, am intalnit oameni foarte buni, dar spitalele sunt ingrozitoare. Este clar ca in Romania este bine sa fii sanatos. In luna mai a comentat meciuri, a facut un efort extraordinar. Cred ca singurul lui regret este ca ne-a lasat singure”, – a spus Raluca Moianu la „Agentia Vip”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img