vineri, 26 aprilie, 2024

A inceput ”imparteala” averii fostului actionar al lui Dinamo. Sefor al lu’ Duduianu a ”mostenit” Bentley-ul de 300.000 – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Misterul asupra sinuciderii lui Vasile Turcu e departe de a se fi rezolvat, dar banuiala ca si-a luat viata din cauza datoriilor prinde din ce in ce mai mult contur. Exista si o prima dovada in acest sens: limuzina de lux a milionarului a ajuns pe mana unui cunoscut camatar din neamul Duduienilor.
Apropiatii fostului actionar de la Dinamo vorbesc ca milionarul a lasat pe biletul prin care isi cerea scuze familiei pentru sinucidere si cuantumul datoriilor, dar si persoanele catre care era dator. Turcu era dator la oameni importanti din fotbal, dar si la interlopi, cateva milioane de euro, iar o parte din imprumuturi aveau si dobanzi. Doar Cristi Borcea i-ar fi dat bani doar din bunatatea inimii, in timp ce Giovani Becali si un camatar din neamul Duduienilor ii percepeau sume diferite peste valoarea imprumuturilor. Numai familia stie exact ce datorii au ”mostenit” de la Vasile Turcu, si au inceput deja sa le achite. Turcu era cunoscut prin oras ca fiind un personaj corect atunci cand venea vorba de bani, care isi onora intelegerile si nu obisnuia sa dea tepe, iar acest lucru se poate constata si din imaginile de fata!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img