joi, 25 aprilie, 2024

A jefuit un bărbat pentru a putea juca la păcănele! A fost urmărit de ghinion și a pierdut toți banii! Acum, ieșeanul s-a ales și cu o condamnare din partea judecătorilor!

Distribuie:

Publicat:

Un ieșean a fost pedepsit de magistrați, după ce a fost acuzat că a jefuit un bărbat. Judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat ieri pe Traian Ungureanu la 2 ani de închisoare, cu suspendare. Anchetatorii spun că individul a furat un card, pentru a putea juca la „păcănele”

Un individ de 53 de ani, acuzat că a jefuit un bărbat pentru a putea juca la „păcănele”, a fost pedepsit de magistrații ieșeni. Astfel, ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe Traian Ungureanu la 2 ani de închisoare, cu suspendare, pentru acces ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

„Instanța stabilește ca inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o durată de 80 de zile, la Direcția de Asistență Comunitară Iași sau la Direcția de Administrare a Patrimoniului Public Privat Iași. Încetează procesul penal având ca obiect comiterea de către inculpat a infracțiunii de furt, ca urmare a intervenirii împăcării părților. Constată stinsă acțiunea civilă formulată de persoana vătămată Dumitru C., ca urmare a împăcării părților”, au menționat magistrații ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Ieșeanul Traian Ungureanu, acuzat că a jefuit un bărbat pentru a putea juca la „păcănele”

Procesul lui Traian Ungureanu a început pe 18 februarie 2020. Atunci, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis în judecată pe individ pentru furt, acces ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

>continuarea aici

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img