marți, 23 aprilie, 2024

A mers cu familia la Pestera Polovragi si facut mai multe poze. Cand a ajuns acasa, a avut parte de un cosmar. Ce apare in imagini

Distribuie:

Publicat:

Un barbat din Piatra Neamt care s-a dus cu familia in Pestera Polovragi din Muntii Capatana, a facut mai multe poze cu telefonul mobil. Cand a descarcat fotografiile pe calculator, acesta a avut un soc. Barbatul a observat mai multe lucruri neobisnuite in pozele sale.

„Nu-mi venea sa cred ce vad. Mi-am chemat sotia si fiica in fata monitorului si ne uitam unii la altii ramasi aproape fara cuvinte. Apoi am inceput sa analizam pe rand fiecare poza si ne-am dat seama ca ceva neobisnuit s-a petrecut. Mai multe poze nu corespundeau cu ce vazuseram noi acolo“, a spus Bogdan Panaitescu, potrivit Ziarul Ceahlaul.

Cel mai straniu lucru, a fost atunci cand a vazut ca parul fiicei sale are culoarea schimbata spre varfuri, chiar daca niciodata nu s-a vopsit, la varsta de 13 ani. Cu doar zece minute inainte de aceasta poza, fata a fost fotografiata si se vede clar ca parul sau este cat se poate de normal la culoare, neexistand diferente de nuanta.

Intr-o alta poza, de aceasta data cu sotia, se observa o urma colorata pe centru si umbre nefiresti ale pietrelor, ca si cum sursa de lumina era foarte jos si foarte puternica, desi in pestera lumina nu este deloc de intensitate mare si mai mult, sursele de lumina erau in stanga fotografului. La fel, picioarele femeii au o culoare vinetie, in genul celei din parul fiicei.

In alta poza se poate observa o figura cu aspect umanoid, desi barbatul poate jura ca atunci cand a facut poza asa ceva nu exista acolo. Si in una din cele mai concludente fotografii, se poate vedea o stalagmita, care atunci cand a fost pozata nu iesea cu nimic in evidenta, dar se observa ca are forma Sfintei Fecioare ca si cum s-ar ruga, iar in dreptul mainilor impreunate se vede un cerc rosu, despre care cei trei spun ca nu exista in momentul fotografierii, la fel ca si chipul cu contur negru care apare in stanga pozei.

Pestera Polovragi, numita si „Pestera lui Zamolxis”

Intamplarea a avut loc in urma cu trei ani, pe 15 august 2015. Insa intamplarile bizare nu s-au oprit nici acum. Pestera Polovragi mai este numita si Pestera lui Zamolxis si se spune ca aici ar creste planta Polovraga, care vindeca orice boala. Altii spun ca in acest loc se afla ascuns aurul dacilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img