sâmbătă, 20 aprilie, 2024

A mers la politie sa dea o declaratie, dar a aflat ca e mort. Un vasluian se chinuie de ani de zile sa demonstreze ca traieste si ca nu l-a calcat trenul

Distribuie:

Publicat:

A vrut sa dea o declaratie la politie, insa a aflat ca este… mort din 2008. Situatia incredibila s-a petrecut in judetul Arges unde un barbat se chinuie aIn urma cu trei ani, un barbat de ani de zile sa obtina acte de identitate.

Numele barbatului este Cristian Roman si s-a nascut in 1978 in Vaslui. A crescut la orfelinat pentru ca mama lui l-a abandonat. Cand a plecat din orfelinat, acesta a avut diferite locuri de munca prin intreaga tara, stabilindu-se, intr-un final in judetul Arges. Barbatul declara ca a avut acte, insa nu mai stie cum le-a pierdut.

Vestea ca a murit intr-un accident de tren a primit-o cand a trebuit sa dea declaratia de martor al unui accident rutier in anul 2008. Barbatul nu a reusit nici dupa trei ani sa le demonstreze acestora ca este viu si sanatos si sa primeasca, in schimb, un act de identitate.

„Am fost verificat de politie si figuram ca fiind decedat.

De la politia Arges mi s-au luat amprente si mi s-a spus ca sunt decedat la Cluj”, a povestit Cristian Roman.

In localitatea sa natala exista un certificat de deces pe numele sau, insa cei de acolo nu i-au putut explica ce ar trebui sa faca pentru a iesi din aceasta situatie.

Aceasta situatie se poate explica prin faptul ca buletinul pierdul al lui Cristian Roman a ajuns in posesia altui barbat care, intr-adevar, a murit intr-un accident de tren. Dovada erorii trebuie insa sa fie pronuntata de un procuror si abia apoi Cristian Roman va putea capata un nou act de identitate. gandul

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img