joi, 25 aprilie, 2024

A murit electrocutata in timp ce curata frigiderul. Sase copii au ramas fara mama

Distribuie:

Publicat:

Un copilas de doar patru ani si ceilalti cinci frati ai sai din judetul Bacau au ramas orfani, dupa ce mama lor a murit electrocutata in timp ce curata un frigider. Micutii au strigat dupa ajutor, dupa ce au vazut-o pe cea care le-a dat viata cazuta la pamant. Medicii chemati de urgenta au incercat s-o resusciteze, insa femeia s-a stins la doar 37 de ani.

Scenele de cosmar au avut loc intr-o gospodarie din comuna Helegiu. Din spusele localnicilor, audiati de Politie, femeia ar fi vrut sa curete un frigider vechi, fara sa-l scoata din priza.

Tanara, in varsta de 37 de ani, s-a electrocutat, vineri, sub privirile neputincioase ale unuia dintre cei sase copii ai sai, care a strigat dupa ajutor prin vecini.

Medicii de la ambulanta, chemati de urgenta la fata locului, au incercat s-o resusciteze, insa femeia nu a raspuns manevrelor.

Trupul fara viata a fost transportat la morga spitalului din Bacau, unde legistii vor efectua necropsia. Intre timp, criminalistii sositi la locul nenorocirii au demarat o ancheta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img