vineri, 29 martie, 2024

A murit tatăl lui Dinu Maxer. Bărbatul a fost răpus de cancer, după ani de suferință: “Drum bun, tată”

Distribuie:

Publicat:

Cunoscutul artist este în doliu, după ce tatăl lui și-a dat ultima suflare, la 74 de ani.

Dinu Maxer trece prin momente sfâșietoare. Cântărețul a anunțat pe rețelele de socializare că și-a pierdut tatăl în urmă cu puțin timp. Artistul a scris și un omagiu în amintirea părintelui său, care i-a emoționat puternic pe cei de acasă.

Tatăl lui Dinu Mxer a murit

Familia lui Dinu Maxer a fost lovită de o veste tragică. Tatăl artistului, în vârstă de 74 de ani, a decedat fulgerător. Cântărețul nu își poate reveni din șoc, de când a aflat că părintele lui nu mai este printre noi.

Cu ultimele puteri, Dinu a scris câteva rânduri în memoria tatălui său, pe rețelele de socializare:  "A fost până azi un tată perfect! Îi mulțumesc pentru tot! Mi-a fost și tată și prieten! Am atâtea lucruri pe care aș vrea să le împărtășesc cu voi despre tatăl meu. Mi-l amintesc ținându-mă de șaua de la bicicleta sau stând cu mine când studiam la acordeon, apoi îmi amintesc că s-a întors din străinătate unde a lucrat 2 ani și mi-a cumpărat o super-orgă…afost și dur cu mine în adolescență când mă pregăteam pentru treapta I sau pentru admiterea la Medicină. Mi-l amintesc în sală la primul meu spectacol și apoi bucurându-se când devenisem cunoscut…dezamăgit că am lăsat Medicina, dar mulțumit că eram fericit cu viața mea de artist.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img