joi, 18 aprilie, 2024

A obtinut 9,86 la Bac, dar risca sa nu se poata inscrie la facultate. O tanara risca sa-si rateze sansa vietii dintr-un motiv sinistru

Distribuie:

Publicat:

A obtinut 9.86 la Bac, dar risca sa nu se poata inscrie la facultate, dintr-un motiv de-a dreptul neasteptat. 

Alice Mihaela Branza, absolventa a Colegiului I. L. Caragiale din Ploiesti, cu media 9.86 la Bac, nu poate intra in posesia diplomei de bacalaureat si a foii matricole pentru ca a pierdut manualul de informatica. Alice sustine ca a discutat cu directorul liceului, dar a primit un refuz.

Vineri, 12 iulie, a mers impreuna cu tatal ei din nou in biroul directorului pentru a incerca o negociere. Rezultatul a fost acelasi, fara manual, Alina nu primeste diploma si foaia matricola. ”Am venit special din concediu pentru ca fata mea plangea la telefon. Va dati seama ce situatie. Am mers astazi (vineri, 12 iulie – n.r) la scoala si mi-au dat ca varianta sa fac o copie dupa manual si sa o aduc asa la scoala. M-au trimis la Biblioteca Judeteana sa iau de acolo un manual pe care sa-l xeroxez, dar cartea nu exista la ei. Le-am cerut celor de la liceu sa-mi dea un manual din depozitul scolii, dar au spus ca nu se poate pentru ca biblioteca liceului este inchisa”, a declarat, pentru ”Adevarul”, Marius Branza, tatal elevei.

Alice a povestit ca nici macar nu este vina ei ca a pierdut cartea. Ea sustine ca toate manualele pentru ultimul an de liceu le-a primit la finalul clasei a XI-a. Pentru ca nu i-au incaput toate in rucsac, a lasat in dulapul de la scoala trei dintre carti. In toamna, cand a revenit la cursuri, fata nu a mai gasit manualele in dulap.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img