vineri, 19 aprilie, 2024

A omorat un italian din gelozie, roman condamnat la 14 ani de inchisoare si plata unor despagubiri catre familia celui ucis

Distribuie:

Publicat:

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Revelino Plesa (41 de ani), din municipiul Suceava, la 14 ani de inchisoare pentru ca l-a ucis din gelozie pe un italian. Victima Antonio Sesa (65 de ani) locuia in Italia si a avut in trecut o relatie de concubinaj de doi ani de zile cu Virginia Ferar (34 de ani), din comuna Vama, judetul Suceava, pe cand femeia locuia in peninsula.

Suceveanca s-a intors in tara in cursul lunii martie 2016, moment in care s-a si departit de italian. Dupa ce a revenit in Romania, Virginia Ferar a inceput o relatie cu Revelino Plesa. In 22 octombrie 2016, pe la ora 22.00, la locuinta celor doi si-a facut aparitia Antonio Sesa. In momentul in care l-a vazut, suceveanul s-a napustit asupra italianului lovindu-l de mai multe ori cu picioarele.

arbatul de 65 de ani a fost pus rapid la pamant, unde a continuat sa primeasca mai multe lovituri in cap din partea agresorului sau.

Intr-un tarziu, Revelino Plesa a realizat ce a facut, moment in care a inceput sa incerce sa-l resusciteze pe italianul, care avea fata plina de sange. Virginia Ferar a sunat la 112, insa medicii sositi de urgenta la fata locului nu au mai putut face nimic, decat sa constate decesul victimei. Magistratii de la Curtea de Apel Suceava au majorat substantial pedeapsa aplicata la Tribunalul Suceava, acolo unde Revelino Plesa scapase cu 6 ani de inchisoare.

Suplimentar, barbatul are de achitat si 15.000 de euro catre familia italianului ucis.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img