vineri, 29 martie, 2024

A plecat sa se plimbe cu bicicleta si nu s-a mai intors niciodata. Dupa un an, s-a gasit o poza intr-o parcare. O fata legata la gura statea intr-un pat… Ce s-a intamplat apoi e incredibil…

Distribuie:

Publicat:

Tara Leigh Calico, o tanara in varsta de 18 ani din Belen, New Mexico, obisnuia sa se plimbe in fiecare dimineata cu bicicleta, iar mama sa, Patty, o insotea adesea. Intr-o zi, a simtit ca este urmarita de un sofer, dar a ignorat acest lucru.

Cateva zile mai tarziu dupa acest incident, viata ei a luat o turnura neatteptata. Era 20 septembrie 1988, cand Tara a iesit la plimbarea sa obisnuita de dimineata si planuia sa se vada cu iubitul. Si-a anuntat mama sa vina sa o ia daca nu este acasa pana se insereaza, iar Patty a facut asa, cand a observat ca fiica ei intarzie. A luat-o pe drumul pe care aceasta mergea cu bicicleta zi de zi, dar niciun semn ca ar fi trecut pe acolo. Simtind ca ceva nu este in regula, Patty a ajuns acasa si a sunat la Politie.

Martorii au dezvaluit ca au vazut o camioneta la un moment dat care o urmarea si asa au inteles politistii ca Tara fusese rapita. Pe marginea drumului, acestia au gasit o caseta de-a Tarrei, alaturi de Walkman-ul cu care asculta muzica, insa nici urma de ea.

Un an mai tarziu, nimeni nu aflase ce s-a intamplat, de fapt, cu Tara. Dar asta pana intr-o zi in care o femeie s-a prezentat la sectia de Politie cu o fotografie pe care o gasise intr-o parcare. In ea, erau o fata si un baiat, care aveau mainile legate si gurile acoperite cu banda adeziva. Dupa ce a vazut fotografia, Patty a fost convinsa ca este fiica ei, mai ales ca fata din poza avea o cicatrice identica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img