joi, 28 martie, 2024

Acces Direct. Verișoara agresorilor din Vaslui le ia apărarea bărbaților, după acuzațiile aduse de Maricel

Distribuie:

Publicat:

Verișoara agresorilor din Vaslui le ia apărarea bărbaților, după ce Maricel și fratele lui au fost bătuți cu bestialitate la magazinul din sat, ba chiar mai mult, amenințați cu moartea încă din anul 2017.

Verișoara agresorului din Vaslui îi ia apărarea bărbatului, după acuzațiile aduse de Maricel
În exclusivitate pentru emisiunea Acces Direct, Silvia, verișoara agresorilor din Vaslui, susține că toate acuzațiile sunt aduse din partea unor „oameni răufăcători” din sat. Femeia a ținut să precizeze că rudele ei sunt persoane care se ocupă de gospodărie, muncitoare, fapt ce nu exclude că l-au atacat fără milă pe Maricel.

„Îmi vine să plâng. Mai bine faceți un material acolo, la fața locului, luați la toate persoanele din comună, din sat, mărturii sau dovezi să vedeți că aceste persoane sunt niște oameni răufăcători în sat, uitați-vă puțin la fața domnului. (…) Poliția a luat măsuri până acum, degeaba își investesc ei bani, într-adevăr a fost o altercație, niște gesturi probabil necugetate. (…) Această persoană din fața voastră este un om foarte agresiv”, a mărturisit femeia, în cadrul emisiunii Acces Direct, pe Antena Stars.

Ce a mărturisit Silvia
Silvia susține că nu este deloc adevărat că verișorii ei l-au lovit tare pe Maricel în momentul conflictului de la magazin. Cu toate că îi ține apărarea cu tărie, femeia a mărturisit că nu știe ce s-a întâmplat cu exactitate la fața locului.

„Nu e adevărat, nu s-a dat chiar așa de tare, probabil o fi dat pe lângă. (…) Sunt oameni care probabil, la un moment dat, și-au pierdut controlul. Ce s-a întâmplat eu nu știu”, a adăugat Silvia.

Maricel și fratele lui au fost bătuți cu bestialitate de bărbații care au fost descriși de verișoara lor, Silvia, drept muncitori și gospodari.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img