joi, 25 aprilie, 2024

Accident cu victime pe A1. Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers

Distribuie:

Publicat:

Un accident rutier a avut loc, in aceasta seara, pe autostrada A1 Bucuresti – Pitesti, la kilometrul 16, pe sensul de mers spre Capitala. Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers.

In accident au fost implicate o motocicleta si un autoturism. 

ISU precizeaza ca soferul autoturismului prezinta leziuni incompatibile cu viata, in timp ce pasagerul din dreapta este constient, fara fracturi si acuza dureri la spate. Acesta a fost preluat de ambulanta.

Motociclistul este stabil, constient si a comunicat cu medicii. Barbatul a fost preluat de SMURD pentru a fi transportat la spital.

Ca urmare a acestui accident, s-a format o coada mare de masini pe sensul spre Bucuresti.

Tot marti dupa-amiaza, un accident rutier a avut loc si pe autostrada A2 Bucuresti – Constanta, sensul de mers catre Bucuresti, la kilometrul 64, ca urmare a unui accident auto. Mai multe masini s-au tamponat.

„Au fost sapte persoane accidentate, fara probleme majore, cu traume usoare. Toate au fost transportate la spitalul din orasul Lehliu Gara. In accident au fost implicate patru autoturisme. La interventie au participat trei autospeciale de la SAJ si unul de la SMURD”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) „Barbu Stirbei” al judetului Calarasi, Ovidiu Tataranu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img