joi, 28 martie, 2024

ACCIDENT CUMPLIT in apropiere de Timisoara! O masina a fost spulberata de tren! O fetita si mama ei au scapat ca prin minune cu viata, dar sunt internate in spital

Distribuie:

Publicat:

Accident de circulatie, marti dupa-masa, pe drumul care leaga Buziasul de Hitias. O fetita de trei ani a ajuns la spital impreuna cu mama sa dupa ce masina in care se afla a fost lovita de tren.

Accidentul, spun politistii, s-a produs din vina femeii in varsta de 21 de ani. Aceasta circula la volanul unui autoturism dinspre Hitias spre Buzias, iar la trecerea la nivel cu calea ferata nu a respectat semnificatia indicatorului Stop. A incercat sa treaca liniile de tren, insa autoturismul a fost lovit in plin de o garnitura care circula pe relatia Timisoara-Buzias. Femeia si fiica ei minora au fost ranite si au fost transportate la spital pentru ingrijiri medicale, scrie tion.ro.

Politistii de la Rutiera s-au deplasat la fata locului pentru a stabili cu exactitate modul in care s-a produs accidentul. Ei au intocmit acum un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img