vineri, 26 aprilie, 2024

Accident deosebit de grav pe DE581 pe raza localitatii vasluiene Sarbi: o duba s-a izbit violent intr-o remorca incarcata cu baloti de paie

Distribuie:

Publicat:

Pompierii bârlădeni au intervenit in seara zilei de miercuri, 16 noiembrie, cu o autospecială pentru descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare)  pentru asigurarea măsurilor PSI, descarcerarea/deblocarea, evaluarea și acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier produs pe DE 581, în localitatea Sârbi,  comuna Banca. În accident sunt implicate două autovehicule: un autoturism de transport marfă și un tractor incarcat cu furaje. La intervenție participă și două ambulanțe SAJ Vaslui,  substația Bârlad.  Se pare ca autoutilitara s-a lovit violent de remorca in carcata cu baloti de paie.

La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două autoturisme avariate și două victime,  una dintre acestea fiind încarcerată.  Din tractor se scurge combustibil, circulația fiind întreruptă pe ambele sensuri.Pompierii militari au descarcerat un bărbat,  victima fiind preluată de echipajul ambulanței SAJ.

Șoferul tractorului a primit primul ajutor în cea de-a doua ambulanță SAJ ajunga la fata locului.

La Spitalul Municipal de Urgenta Barlad au fost transportate doua persoane : un barbat in varsta de 69 de ani ce prezenta un TCC si un traumatism thoracic cat si o a doua persoana in varsta de 24 de ani ce prezenta un traumatism thoracic.

Un alt bărbat de 58 de ani cu o contuzie minoră rămâne la locul accidentului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img