miercuri, 17 aprilie, 2024

Accident grav în Sibiu. O femeie a murit, după ce a intrat cu mașina pe contrasens

Distribuie:

Publicat:

O femeie a murit într-un grav accident rutier, după ce a intrat cu mașina pe contrasens și s-a lovit puternic de un autotren. Primele informații arată că tragedia s-a produs între localitățile Bradu și Tălmaciu, în județul Sibiu. 

O femie a murit într-un accident rutier pe DN1, între localitățile Bradu și Tălmaciu din județul Sibiu. Potrivit primelor informații, șoferița a intrat cu mașina pe contrasens și s-a izbit puternic de un autotren.

Accident mortal în Sibiu

Circulația rutieră a fost oprită după accident. Oamenii legii au fost sesizați și a intervenit de urgență la fața locului cu un echipaj SMURD cu medic, o autospecială de stingere și un echipaj de descarcerare, dar a fost prea târziu pentru femeie, iar medicii au fost nevoiți să constate decesul, potrivit realitatea.net

Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, care se afla la volanul camionului a fost găsit de autorități conștient și a primit îngrijiri de specialitate din partea medicilor. La scurt timp de la intervenția polițiștilor traficul a fost reluat, iar mașinile pot circula în prezent pe ambele sensuri de mers.

Polițiștii se ocupă de cercetarea cazului

Oamenii legii se ocupă acum de cercetarea cazului, pentru a se afla cu exactitate cum s-a produs tragedia. Din păcate, femeia nu a avut nicio șansă în urma impactului puternic. Primele informații arată că șoferița ar fi vinovată, pentru că a intrat cu mașina pe contrasens.

Medicii care au intervenit la fața locului au încercat să facă tot posibilul, dar a fost prea târziu pentru femeie. Bărbatul care conducea camionul nu se află în prezent în pericol și a primit îngrijirile necesare din partea specialiștilor la locul accidentului, dar nu s-a anunțat momentan dacă a fost sau nu transportat la spital pentru investigații amănunțite.

Impactul a fost unul puternic, iar potrivit imaginilor de la locul accidentului, TIR-ul, dar și mașina femeii au fost avariate în urma tragediei. Primele informațiii arată că femeia care a decedat ar fi avut vârsta de 71 de ani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img