joi, 18 aprilie, 2024

Accident grav în Uileacu de Criș. Un bărbat și un copil ai murit pe loc

Distribuie:

Publicat:

Accident cumplit în zona localității Uileacu de Criș din Județul Bihor. Un copil și un bărbat au murit pe loc. Încă nu se cunoaște cauza exactă a producerii accidentului, însă autoritățile fac cercetări în acest caz. Un al doilea copil se află în stare gravă la spital.

Un bărbat și un copil au murit pe loc, iar un altul se luptă pentru viața lui, asta după ce mașina în care se aflau s-a rostogolit pe șosea. Accidentul a avut loc astăzi în jurul orei 13.50 pe DN 1. În accident a fost implicat un singur autoturism, iar din cauze necunoscute s-a răsturnat pe șosea, moment în care cei 3 copii aflați în mașină au fost proiectați afară.

Accident grav în Uileacu de Criș

Astăzi, în jurul orei 13.50 pe DN 1 s-a produs un accident cumplit. Un bărbat și un copil au murit pe loc. În mașină se afla un bărbat și 3 copii. Unul dintre ei a murit pe loc, altul se zbate între viață și moarte, iar al treilea a suferit răni care nu îi pun viața în pericol.

"Pentru salvarea victimelor, la locul accidentului au fost mobilizate de urgență, echipaje de pompieri militari din cadrul Stației de Pompieri Aleșd și Detașamentului 1 Oradea, cu o autospecială de descarcerare grea, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, autospeciala SMURD cu medic de urgență, un echipaj al SAJ și elicopterul SMURD. Pompierii militari acționează pentru descarcerarea persoanelor rămase captive în autoturismul avariat", se arată într-o informare ISU Bihor.

De asemenea, un bărbat de la locul accidentului a murit, iar o femeie a fost grav rănită și transportată la spital de urgență.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img