vineri, 29 martie, 2024

Accident rutier cu opt victime pe DN 2F

Distribuie:

Publicat:

In cursul zilei de ieri, in jurul orelor 15:10, in dispeceratul integrat al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Podul Inalt” al judetului Vaslui si SAJ s-a primit un apel prin care s-a anuntat producerea unui accident de circulatie, pe drumul national 2F, la intersectia cu localitatea Oprisita, in care au fost implicate doua  autoturisme de teren in interiorul caruia se aflau cate patru persoane in fiecare.

Imediat la fata locului au fost directionate forte si mijloace din cadrul Detasamentului de pompieri Vaslui o autospeciala pentru descarcerare si un echipaj de terapie intensiva mobila iar de la Punctul de lucru Ivanesti o autospeciala de stins incendii cu apa si spuma fiind echipata si cu un modul pentru descarcerare.

La momentul sosirii fortelor de interventie in locul producerii accidentului, s-a procedat pentru acordarea de ajutor medical de urgenta precum si asigurarea zonei de interventie si a  masurilor PSI.

    Dintre cele opt victime, doi barbati adulti si o femeie adulta au avut nevoie de ingrijiri medicale, prezetand politraumatism cranio-cerebral cu pierdere de cunostinta si policontuzionate in urma unui accident rutier, fiind transportati catre unitati spitalicesti specializate. Celelalte cinci victime dintre care un adult si patru copii nu au avut nevoie de ingrijiri medicale suplimentare, nefiind necesara transportul acestora la unitati spitalicesti specializate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img