joi, 25 aprilie, 2024

Accident rutier in fata motelului Everest de la intrarea in municipiul Vaslui – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

Un eveniment rutier grav intre doua autoturisme s-a petrecut in dupa-amiaza zilei de joi, 28 februarie , in Muntenii de Jos la iesirea din Municipiul Vaslui catre Crasna, in dreptul motelului Everest .

 

In timp ce un conducator auto in autoturismul in care se aflau doua persoane din Vaslui incerca sa patrunda in curtea unui restaurant a fost acrosat de un autoturism din spatele sau,care se angajase intr-o depasire periculoasa .

In autoturismul vinovat de producerea evenimentului rutier se aflau: conducător 67 de ani, o pasagera femeie de 54 ani, o alta pasagera tot femeie de 45, un bărbat de 45 de ani și un minor de 9 ani, toți cu domiciliul în Brăila). Soferul autovehicolului in care se aflau a intrat în depășirea mai multor mașini și a intrat în coliziune cu autoturismul care efectua virajul la stanga.Din impact, cel de al doilea auto a fost proiectat într-un șanț de acumulare. Conducătorul auto de 67 de ani și pasagera de 54 de ani au fost transportați la spital,răniți ușor. Ambii conducători auto au fost testați, rezultatul fiind negativ. Politistii rutieri au intocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img