joi, 28 martie, 2024

Accident rutier intre un autocar in care se aflau 20 de persoane si un autoturism! Doi tineri au fost raniti

Distribuie:

Publicat:

Doi tineri au fost raniti in urma unui accident rutier produs vineri dimineata intre un autoturism si un autocar, pe DN 65, la iesirea din orasul Bals spre Craiova, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Olt, Alin Basasteanu.

Acesta a precizat ca persoanele ranite se aflau in autoturism si au fost transportate la spital de catre un echipaj SMURD si un echipaj de la Serviciul Judetean de Ambulanta Olt. Persoanele din autocar nu au fost ranite.

In autocarul implicat in accident se aflau 20 de persoane care se intorceau de la serviciu, de la o fabrica din Craiova. Toti pasagerii autocarului vor fi preluati de un alt autocar pentru a ajunge la destinatie.

In autoturism se aflau patru tineri ce se indreptau spre Craiova.

“Doi tineri aflati in automobil, respectiv soferul si un pasager din spate, au fost transportati la spital. Soferul automobilului, un tanar in varsta de 23 de ani, cu suspiciune de fractura la membrul inferior stang a fost transportat la Spitalul Bals. Al doilea ranit, in varsta de 24 de ani, din Cungrea, prezenta traumatism cranio-facial, traumatism cranio-cerebral si traumatism de piramida nazala. Acesta a fost preluat de o ambulanta cu medic si este transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina”, a spus Basastanu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img