joi, 28 martie, 2024

Accident rutier pe DE 581, in localitatea vasluiana Badeana: doua autoturisme au iesit inafara spatiului carosabil – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit in dimineata zilei de vineri, 13 mai, cu o autospecială de stingere cu apă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare), o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, pentru asigurare măsuri PSI, evaluare și acordarea de prim-ajutor, la un accident rutier produs pe DE 581, în localitatea Bădeana,  comuna Tutova,  ieșirea dintr-o parcare. În accident au fost implicate două autovehicule (un autoturism și o autoutilitară) în care se aflau trei persoane. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad. 

La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite două autoturisme avariate,  ieșite în afara carosabilului. Cele trei persoane aflate în interiorul autovehiculelor au fost evacuate de ceilalți participanți la trafic. Pompierii militari au asigurat  măsurile PSI specifice în astfel de cazuri. Șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 28 ani a fost evaluat, după care a fost transportat la  Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad, acesta fiind diagnosticat cu mai mai multe contuzii în zona toracică și a brațelor. 

Șoferul autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 63 ani a fost preluat de echipajul ambulanțe SAJ Vaslui. Cea de-a trei persoană implicată în accident, nu a necesitat îngrijiri medicale.
Circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img