sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Accident rutier pe DN1. Un microbuz in care se aflau 20 de persoane s-a rasturnat

Distribuie:

Publicat:

Un microbuz a fost implicat, sambata dimineata, intr-un accident pe DN 1, la Nistoresti, doua persoane fiind ranite, a informat IPJ Prahova.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza cain judetul Prahova au avut loc in aceasta dimineata doua accidente de circulatie: 

– pe DN1, in zona localitatii Nistoresti, un microbuz (in care se aflau 19 persoane) s-a rasturnat in decor. In urma impactului, trei persoane au fost ranite. Circulatia nu este intrerupta;  

– pe DN1A, intrelocalitatile Cocorastii Colt si Stancesti, doua autoturisme au fost implicate intr-o coliziune frontala. Doua persoane au fost ranite, dintre care una este in stare critica. Traficul este oprit pe ambele sensuri

Traficul in zona unde a avut loc accidentul a fost dirijat. Conform datelor din apelul la 112, microbuzul ar fi intrat intr-un parapet. 

"Un microbuz este rasturnat intr-o parte, sunt 20 de persoane implicate, dintre care doua ranite. Toate persoanele implicate au iesit singure din microbuz", a precizat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Prahova.

La fata locului au intervenit doua echipaje SMURD, o autospeciala de transport victime multiple si una de stingere cu apa si spuma.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img