vineri, 29 martie, 2024

Accident teribil la Vaslui.Soferul a murit iar o persoana a ramas incarcerata

Distribuie:

Publicat:

O persoana a decedat si o alta a fost ranita intr-un accident de circulatie produs in aceasta dimineata pe un sector de drum din afara localitatii Rosiesti.

In aceasta dimineata, la numarul de urgenta 112,politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe DJ 244 A, pe un sector de drum din afara localitatii, a avut loc un accident de circulatie grav.

Politistii Biroului Rutier Barlad au efectuat cercetarea la fata locului si au stabilit primele date referitoare la imprejurarile producerii accidentului.

Cristian AANEI(pompier din cadrul ISU VASLUI), in varsta de 43 ani, din municipiul Vaslui, a condus autovehiculul proprietate personala pe D.J. 244 A, din directia Rosiesti catre Gara Rosiesti. La iesirea dintr-o curba la stanga, din cauza neadaptarii vitezei, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, autovehiculul a derapat si a lovit un copac aflat pe partea dreapta a drumului, avand in vedere directia de deplasare.

“Echipajul medical ajuns la fata locului a constatat decesul conducatorului auto. De asemenea, pasagerul aflat pe bancheta din fata, un barbat in varsta de 48 ani, din comuna Rosiesti,  a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, unde a fost diagnosticat cu „policontuzii prin accident rutier”.In cauza, politistii rutieri continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a conditiilor in care s-a produs tragicul eveniment.”a declarat Mihaela Straub,purtator de cuvant al IPJ VASLUI

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img